СК "Арсенал Страхування" – лідер у страхуванні майна

4 хв. 04 лютого 2020
СК "Арсенал Страхування" – лідер у страхуванні майна

Компанія СК «Арсенал Страхування» визнана лідером ринку зі страхування майна, за версією журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших».

Декілька років підряд компанія не тільки акумулює найбільшу кількість страхових премій – за результатами 2019 цей показник склав 485 млн грн, але й виплачує збитки якісно, у повному об’ємі та в строк.

Протягом 2019 року страховик здійснив більше сотні виплат за майновими збитками, в основному від пожежі, але найбільшою урегульованою подією стала виплата страхового відшкодування компанії «Нібулон» – 8,4 млн грн зі збитку від пожежі зерносушарки на території сільгосппідприємства. Сумарний обсяг виплат компанії по майну у 2019 році перевищив 15,4 млн грн. Якщо порівнювати із менш «удачливим» із точки зору виплат 2018, протягом якого страховик здійснив значні виплати за цілою низкою масштабних і гучних пожеж: «Біофарма» - 6 209 615 грн., «АСС ХарківПласт» - 15 839 616 грн., одне із крупних металургійних підприємств країни – 11 34 806 грн, а загалом більше 93 млн грн, то, звісно, 2019 без сумніву став більш прибутковим.

 

Нагадаємо, що майнові ризики компанії гарантовані якісним облігаторним перестрахуванням в європейських компаніях із найвищим світовим рейтингом. Лідер облігатору – німецька компанія Hannover Rück SE (рейтинг S&P AA-).

Марина Авдєєва, керуючий акціонер: «Мені дуже приємно отримати цю нагороду, оскільки я не просто співвласник однієї з найбільших страхових компаній країни зі 100%-м українським капіталом, я – операційний бізнесмен, і моя компанія для мене це не просто проект, це все моє життя. Дякую команді та низький уклін нашим клієнтам за довіру! Ми його виправдаємо!».

«ТОП-100. Рейтинги найбільших» – видання, яке спеціалізується на складанні незалежних рейтингів українського бізнесу. Основа рейтингів – опитування експертів і аналіз економічних результатів компаній-учасниць.

Про компанію

СК «Арсенал Страхування» входить у ТОП-3 найбільших страхових компаній України та є №1 серед страховиків з українським капіталом. Щодня компанія здійснює страхових виплат на суму понад 2 млн. грн. Середній термін виплат щодо масових збитків не перевищує 5-ти робочих днів. Партнерами української компанії є найсильніші європейські страховики HannoverRe, PolishReinsuranceCompany, SCOR SE, Gen.

arsenal-ic.ua

facebook.com

instagram.com

Вам може бути цікаво:

Останні новини та статті